• banner

Produk

  • Plume Grand Piano G3

    Plume Grand Piano G3

    Kanthi bantuan technoloy, bisa uga ana prabédan cilik ing antarane kita lan para pelaku. Kanthi kapentingan, piano, musik lan swasana ati kanthi kebak, bakal dikontrol dening kita. pirang-pirang adegan, dimensi lan fungsi, elegan lan kuat, mupangat kaluwihan piano digital seri. Gawe musik lan muter piano dadi bagean saka urip kita.

  • Plume Portable Digital Piano

    Plume Piano Digital Portable

    Keaslian piano piano portebel kanthi rega sing terjangkau. Tambahan sing apik banget kanggo kisaran YY sing paling dihormati, XXx ultra-portebel nampilake tumindak keyboard Responsive Hammer Compact sing anyar, sampling piano Harmonic Imaging 88-tombol, lan konektivitas Bluetooth® internal kanggo menehi sentuhan piano grand lan ramah nada ing regane larang regane.

  • Plume Portable Digital Piano YY-02

    Plume Portable Digital Piano YY-02

    Rasa sains lan teknologi minangka operator seni sing nuduhake masarakat sing kepengin banget mbesuk. Plume Intelligent Piano, yaiku nyadari gambar kanthi ilmu alam lan teknologi. Saka pangowahan rasa menyang ekspansi pikiran, saiki, Plume Intelligent Piano dadi tren musik sing ora bisa dicegah. Serial mode Plume Piano, nggawe wong sing seneng musik bisa ngrasakake sentuhan lan kekuwatan saka ati ing macem-macem tampilan. Kaya sing durung tau dideleng. Ayo ayo padha ngeculake.

  • Plume Upright Piano YY-DJ01

    Plume Upright Piano YY-DJ01

    Rasa sains lan teknologi minangka operator seni sing nuduhake masarakat sing kepengin banget mbesuk. Plume Intelligent Piano, yaiku kanggo mujudake gambar kanthi pangerten ilmu pengetahuan lan teknologi. Saka pangowahan rasa menyang ekspansi pikiran, saiki, Plume Intelligent Piano dadi tren musik sing ora bisa dicegah. Serial mode Plume Piano, nggawe wong sing seneng musik bisa ngrasakake sentuhan lan kekuwatan saka ati ing macem-macem tampilan. Kaya sing durung tau dideleng. Ayo ayo padha ngeculake.

  • Plume Upright Piano YY-DJ02

    Plume Upright Piano YY-DJ02

    Bach, Mozart, Chopin, Liszt… kabeh padha nembang. Plume Piano, ora mung duwe perasaan puisi, nanging uga efek swara modern, nyaman lan sampurna. 'Musisi' mesthi disenengi para musisi. Seneng siji-siji cathetan sing apik dadi melodi ing saindenging jagad.

    Piece seni iki diarani Plume YY-DJ02. Kanthi bahan PVC kelas dhuwur sing bisa dipasang ing pangilon iki kaya permukaan sing dilapisi kanthi ireng, kabeh katon imbang lan apik banget. Yen dideleng, bisa uga luwih kaya seni sing alus, ora mung piano, instrumen.

  • Plume Upright Piano YY-DQN01

    Plume Upright Piano YY-DQN01

    Piano seneng urip, minangka kaleng sing ora bakal entek. Saben cathetan, fleksibel. Master, diwiwiti kanthi siji tombol, bisa nggawe driji nari ing keyboard sing apik banget, amarga ana 'chip' ing njero. Ayo dirasa swara 'Master'. Sawise diramal, inspirasi urip sing apik banget.

  • Plume Digital Console Piano YY-03

    Plume Digital Console Piano YY-03

    Pole YY-03 piano konsol menehi getaran sing jelas lan modis, nanging ora ateges kita kompromi karo fungsi piano. Efek swara umume, karya kayu sing wis rampung lan sistem stimulasi swara sing apik ndadekake kabeh lan bagean dadi simfoni sing harmoni.

  • Plume Digital Console Piano YY-DJ04

    Plume Digital Console Piano YY-DJ04

    Inti ilmiah lan teknologi minangka operator seni sing nuduhake kekarepan mbesuk. Plume Digital Piano, yaiku mujudake gambar kanthi pangerten ilmu pengetahuan lan teknologi. Saka pangowahan rasa menyang ekspansi pikiran, saiki, Plume Cerdas Piano dadi tren sing ora bisa dicegah ing musik. Serial busana Plume Piano, nggawe wong sing seneng musik bisa ngrasakake sentuhan lan kekuwatan saka ati ing macem-macem tampilan. Minangka ora katon sadurunge. Ayo bareng-bareng ngeculake.

  • Plume Digital Console Piano YY-DJ08

    Plume Digital Console Piano YY-DJ08

    Piano seneng urip, iku kalebu masalah sing ora ana enteke. Saben cathetan, fleksibel. Master, diwiwiti kanthi siji tombol, bisa nggawe driji nari ing keyboard sing apik banget, amarga ana 'chip' ing njero. Ayo ngrasakake swarane 'Master', Sawise chastening, inspirasi urip sing apik banget.

  • Plume Digital Console Piano YY-DL02

    Plume Digital Console Piano YY-DL02

    Kanthi bantuan technoloy, bisa uga ana prabédan cilik ing antarane kita lan para pelaku. Kanthi kapentingan, piano, musik lan swasana ati kanthi kebak, bakal dikontrol dening kita. Sawetara adegan, dimensi lan fungsi, elegan lan kuat, mupangat kaluwihan piano digital seri Performer. Gawe musik lan muter piano dadi bagean saka urip kita.