• banner

Plume Upright Piano

  • Plume Upright Piano YY-DJ01

    Plume Upright Piano YY-DJ01

    Rasa sains lan teknologi minangka operator seni sing nuduhake masarakat sing kepengin banget mbesuk. Plume Intelligent Piano, yaiku kanggo mujudake gambar kanthi pangerten ilmu pengetahuan lan teknologi. Saka pangowahan rasa menyang ekspansi pikiran, saiki, Plume Intelligent Piano dadi tren musik sing ora bisa dicegah. Serial mode Plume Piano, nggawe wong sing seneng musik bisa ngrasakake sentuhan lan kekuwatan saka ati ing macem-macem tampilan. Kaya sing durung tau dideleng. Ayo ayo padha ngeculake.

  • Plume Upright Piano YY-DJ02

    Plume Upright Piano YY-DJ02

    Bach, Mozart, Chopin, Liszt… kabeh padha nembang. Plume Piano, ora mung duwe perasaan puisi, nanging uga efek swara modern, nyaman lan sampurna. 'Musisi' mesthi disenengi para musisi. Seneng siji-siji cathetan sing apik dadi melodi ing saindenging jagad.

    Piece seni iki diarani Plume YY-DJ02. Kanthi bahan PVC kelas dhuwur sing bisa dipasang ing pangilon iki kaya permukaan sing dilapisi kanthi ireng, kabeh katon imbang lan apik banget. Yen dideleng, bisa uga luwih kaya seni sing alus, ora mung piano, instrumen.

  • Plume Upright Piano YY-DQN01

    Plume Upright Piano YY-DQN01

    Piano seneng urip, minangka kaleng sing ora bakal entek. Saben cathetan, fleksibel. Master, diwiwiti kanthi siji tombol, bisa nggawe driji nari ing keyboard sing apik banget, amarga ana 'chip' ing njero. Ayo dirasa swara 'Master'. Sawise diramal, inspirasi urip sing apik banget.