• banner

Plume Upright Piano YY-DQN01

Plume Upright Piano YY-DQN01

Katrangan singkat:

Piano seneng urip, minangka kaleng sing ora bakal entek. Saben cathetan, fleksibel. Master, diwiwiti kanthi siji tombol, bisa nggawe driji nari ing keyboard sing apik banget, amarga ana 'chip' ing njero. Ayo dirasa swara 'Master'. Sawise diramal, inspirasi urip sing apik banget.


Detail Produk

Tag Produk

Plume Upright Piano YY-DQN01

Piano seneng urip, minangka kaleng sing ora bakal entek. Saben cathetan, fleksibel. Master, diwiwiti kanthi siji tombol, bisa nggawe driji nari ing keyboard sing apik banget, amarga ana 'chip' ing njero. Ayo dirasa swara 'Master'. Sawise diramal, inspirasi urip sing apik banget.
Plume Piano mung milih bahan sing cocog kanggo piano sing bener. Minangka kanggo YY-DQN01 kita, lapisan ngisor piano njaba ditutupi poliester melamin, dihiasi cat poliester tanpa jenuh sing diimpor, mulus kaya kaca spion, perlindungan estetika lan lingkungan, hardware perak, warna lan terus diperbarui.

Nggunakake keyboard tumindak hammer-grade 88 cathetan tingkat dhuwur, 88 Keyboard minangka cara ngasilake timbre sing obah. Tombol 88 bobote mundhak kanthi bertahap, sing pas karo owah-owahan kekuwatan driji, desaine saya apik, lan tanggepan palu nyata kaya piano akustik asli.

Sing luwih penting, kita nggabungake papan swara sumber swara DREAM Prancis menyang piano kita. Kita kabeh ngerti kinerja main gratis minangka kriteria kekuwatan teknologi. Sampling saka piano grand grand bisa ngasilake swara sing nggawe wong bisa mlebu ing dunia musik. Miturut pemahaman timbre, ngoptimalake katrampilan muter, ngrampungake cacat muter, lan uga nambah kemampuan kreatif pamuter piano.

Kombinasi speaker apik lan tampilan resolusi dhuwur digital sing jelas, Plume YY-DQN01 bisa ngatasi sampeyan masalah ngrekrut guru piano. Sampeyan mung kudu ngetutake piano kanthi seneng lan nikmati.

Dhaptar paramèter

Bahan lumahing PVC kelas dhuwur
Keyboard Kelas dhuwur 88 Cathetan Progressive Hammer-Action Keyboard
Sumber Swara Sumber Swara DREAM Prancis
Amplifier Stereo Konfigurasi kelas dhuwur 30W
Juru bicara Homer Fidelity Dhuwur Channel Kelas Tinggi
Antarmuka MIDI, Headphone Stereo, Audio, Pasokan Daya DC 15V
Daya Output 15W * 2
Polyphony 128
Nada 128
Irama 146
Demo 130
Tampilan Tampilan LED Resolusi Dhuwur
Fungsi sing cerdas Pengiring Otomatis, Chord Otomatis
Fungsi liyane Tombre Ganda, Metronome, Mode Sinau, Rekaman / Puter maneh, Transposisi, Kontrol Intensif Keyboard

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita