• banner

Plume Piano Digital Portable

  • Plume Portable Digital Piano

    Plume Piano Digital Portable

    Keaslian piano piano portebel kanthi rega sing terjangkau. Tambahan sing apik banget kanggo kisaran YY sing paling dihormati, XXx ultra-portebel nampilake tumindak keyboard Responsive Hammer Compact sing anyar, sampling piano Harmonic Imaging 88-tombol, lan konektivitas Bluetooth® internal kanggo menehi sentuhan piano grand lan ramah nada ing regane larang regane.

  • Plume Portable Digital Piano YY-02

    Plume Portable Digital Piano YY-02

    Rasa sains lan teknologi minangka operator seni sing nuduhake masarakat sing kepengin banget mbesuk. Plume Intelligent Piano, yaiku nyadari gambar kanthi ilmu alam lan teknologi. Saka pangowahan rasa menyang ekspansi pikiran, saiki, Plume Intelligent Piano dadi tren musik sing ora bisa dicegah. Serial mode Plume Piano, nggawe wong sing seneng musik bisa ngrasakake sentuhan lan kekuwatan saka ati ing macem-macem tampilan. Kaya sing durung tau dideleng. Ayo ayo padha ngeculake.