• banner

Plume Digital Console Piano YY-DL02

Plume Digital Console Piano YY-DL02

Katrangan singkat:

Kanthi bantuan technoloy, bisa uga ana prabédan cilik ing antarane kita lan para pelaku. Kanthi kapentingan, piano, musik lan swasana ati kanthi kebak, bakal dikontrol dening kita. Sawetara adegan, dimensi lan fungsi, elegan lan kuat, mupangat kaluwihan piano digital seri Performer. Gawe musik lan muter piano dadi bagean saka urip kita.


Detail Produk

Tag Produk

Plume Digital Console Piano YY-DJ08

Kanthi bantuan technoloy, bisa uga ana prabédan cilik ing antarane kita lan para pelaku. Kanthi kapentingan, piano, musik lan swasana ati kanthi kebak, bakal dikontrol dening kita. Sawetara adegan, dimensi lan fungsi, elegan lan kuat, mupangat kaluwihan piano digital seri Performer. Gawe musik lan muter piano dadi bagean saka urip kita.

Nggunakake PVC jarak menengah, kita kanthi apik nggawe Plume YY-DL02 Digital Display Piano, nggabungake portabilitas lan keanggunan kabeh ing siji piano.

Inovasi nambah 88 tombol tutul keyboard menyang piano konsol digital minangka ide sing apik. Piano kita menehi sentuhan tenan sing meh kaya muter piano akustik standar.

Swara meh kabeh sing kita wigati nalika main piano. Lan Plume YY-DL02 nyedhiyakake swara tanpa kompromi sing asale saka merek piano terkenal ing saindenging jagad nggunakake sumber swara digital. Nalika ngrekam swara asli, mung nggunakake instrumen rekaman premium kanggo mesthekake ora ana detail sing dikorbanake; kabeh upaya mung kanggo nggawa swara sing sampurna.

Penguat stereo konfigurasi 15 W mid-range lan speaker tandhing kesetiaan sing dhuwur saka saluran rong cukup kanggo nggawe swasana sekitar supaya sampeyan bisa mlebu ing dunia musik.
Kajaba iku, tampilan digital lan fungsi cerdas kaya iringan otomatis lan akord otomatis kaya tutor piano nyata kanggo nuntun lan nggawa sampeyan saka tataran pamula nganti tekan level master. Lan fungsi dual timbre lan metronome ngidini sampeyan nggawe gaya musik dhewe.

Dhaptar paramèter

Materia lumahing PVC jarak tengah
Keyboard 88 Keyboard Tutul Kunci
Sumber Swara Sumber Swara Digital
Amplifier Stereo Konfigurasi mid-range 15W * 2
Juru bicara Tanduran Fidelity High Channel Dual Channel 80
Antarmuka MIDI, Headphone Stereo, Pasokan Daya DC 12V
Daya Output 10W * 2
Polyphony 128
Nada 400
Irama 120
Demo 110
Tampilan Telung Tampilan Digit
Fungsi sing cerdas Pengiring Otomatis, Chord Otomatis
Fungsi liyane Tombre Dobel, Ngrekam / Muter maneh, Dhukungan Pemain MP3, Metronome
Ukuran L1305 * W330 * H775mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita