• banner

Plume Digital Console Piano YY-DJ04

Plume Digital Console Piano YY-DJ04

Katrangan singkat:

Inti ilmiah lan teknologi minangka operator seni sing nuduhake kekarepan mbesuk. Plume Digital Piano, yaiku mujudake gambar kanthi pangerten ilmu pengetahuan lan teknologi. Saka pangowahan rasa menyang ekspansi pikiran, saiki, Plume Cerdas Piano dadi tren sing ora bisa dicegah ing musik. Serial busana Plume Piano, nggawe wong sing seneng musik bisa ngrasakake sentuhan lan kekuwatan saka ati ing macem-macem tampilan. Minangka ora katon sadurunge. Ayo bareng-bareng ngeculake.


Detail Produk

Tag Produk

Plume Digital Console Piano YY-DJ04

Inti ilmiah lan teknologi minangka operator seni sing nuduhake kekarepan mbesuk. Plume Digital Piano, yaiku mujudake gambar kanthi pangerten ilmu pengetahuan lan teknologi. Saka pangowahan rasa menyang ekspansi pikiran, saiki, Plume Cerdas Piano dadi tren sing ora bisa dicegah ing musik. Serial busana Plume Piano, nggawe wong sing seneng musik bisa ngrasakake sentuhan lan kekuwatan saka ati ing macem-macem tampilan. Minangka ora katon sadurunge. Ayo bareng-bareng ngeculake.
Plume Digital Piano YY-DJ04 nggunakake Pvc kelas menengah nganti dhuwur minangka bahan lumahing, pertukangan sing wis rampung kanthi apik lan apik banget ndadekake sampeyan kepengin banget yen piano utawa karya seni sing apik banget.

Lan liyane sing kudu dibanggake babagan piano yaiku keyboard hammer -action standar standar nganti 88 cathetan. Inovasi iki beda piano kita karo keyboard listrik sing lawas lan clumsy, mbisakake pucuk driji supaya sampeyan tutul lan ngrasakake irama lagune.

Teknologi saiki wis tekan puncak stimulasi swara merek merek akustik standar standar, supaya kita bisa menehi Plume YY-DJ04 kanthi sumber swara digital tingkat menengah nganti dhuwur. Saben detail swara resonan sing teka saka piano standar bisa dirangsang piano digital kita banjur diwenehake marang sampeyan.

Piano digital kita uga ngemot konfigurasi kelas menengah nganti 2 20W sing penguat stereo sing apik banget.

Kanthi 32 polyphony, 140 nada lan 128 irama, piano iki ora mesthi diragakake dadi mesin serbaguna sing kuat supaya sampeyan bisa nggawe lagu-lagu sing megah.

Dhaptar paramèter

Materia lumahing PVC tengah nganti Kelas dhuwur
Keyboard Ing tengah kanggo Kelas Tinggi 88 Cathetan Keyboard Pethel-aksi Standar
Sumber Swara Sumber Swara Digital kelas menengah nganti dhuwur
Amplifier Stereo Konfigurasi Kelas Menengah nganti Kelas 20W * 2
Tanduk Tanduran Fidelity High Channel Kelas Tinggi nganti Kelas Tinggi 8 Q
Antarmuka MIDI, Headphone Stereo, USB, DC 18V Power Supply
Daya Output 20W * 2
Polyphony 32
   
Nada 140
Irama 128
   
Tampilan Telung Tampilan Digit
Fungsi sing cerdas Pengiring Otomatis, Chord Otomatis
Fungsi liyane Kontrol intensif keyboard, pamuter MP3, Metronome
Ukuran L1350 * W345 * H740mm

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita