• banner

Plume Digital Console Piano YY-03

Plume Digital Console Piano YY-03

Katrangan singkat:

Pole YY-03 piano konsol menehi getaran sing jelas lan modis, nanging ora ateges kita kompromi karo fungsi piano. Efek swara umume, karya kayu sing wis rampung lan sistem stimulasi swara sing apik ndadekake kabeh lan bagean dadi simfoni sing harmoni.


Detail Produk

Tag Produk

Plume Digital Console Piano YY-03

Pole YY-03 piano konsol menehi getaran sing jelas lan modis, nanging ora ateges kita kompromi karo fungsi piano. Efek swara umume, karya kayu sing wis rampung lan sistem stimulasi swara sing apik ndadekake kabeh lan bagean dadi simfoni sing harmoni.

Plume wis ngetrapake teknologi efek swara mutakhir lan kerajinan tangan sing apik kanggo nggawe piano seni iki. Bahan lumahing kasebut yaiku papan solid imitasi kelas ireng lan putih. Kanthi keyboard 3-sentuhan standar standar 3 poin sing tutul 88 cathetan, piano iki bisa nuwuhake rasane mencet tombol piano akustik standar.

Sumber swara kita nggunakake merek piano misuwur ing donya kanthi kompromi nol. Lan ampli stereo dilengkapi konfigurasi 50W paling apik ing ndhuwur. Minangka kanggo speaker, speaker kita nggunakake 2 tanduk kasetyan tinggi saluran dual impor lan sekumpulan kontrol DSP sing padha karo kontrol tekanan swara sistem pamuter swara Bluetooth. Kajaba iku, stereo hifi ngarep ing piano bakal nyedhiyakake efek swara sing nggumunake.

Minangka kanggo kabeh antarmuka lan dermaga. Piano Plume kita diiseni USB, MIDI, lan jack headphone, sing ngaktifake piano iki kanggo mbuktekake kontrol level listrik otomatis sing unik lan ngilangi swara saka mikrofon. Lan piano kita duwe daya output 50w * 2, 128 set polifonik, lan 128 nada dering.

Dhaptar paramèter

Materia lumahing Papan Solid Imitasi kelas dhuwur
Keyboard Unik 3 Poin Tutul 88 Cathetan Keyboard Hammer-action Standar
Sumber Swara Sumber Swara kelas dhuwur
Amplifier Stereo Konfigurasi kelas dhuwur 50W * 2
Juru bicara Diimpor Dual Chartiei High Fidelfy Hom 125nm * 2 DSP Kontrol tekanan Louchs EqualContrd BluetoOh Sound Player System Home Theater HIF1 Stereo
Antarmuka USB, MIDI, Headphone (Kontrol level listrik otomatis sing unik, ngilangi squeaking saka mikropon)
Daya Output 50W * 2
Polyphony 128
Nada 128
Demo 88 (nganti 1000 lagu kanthi tambahan impor)
Fungsi cerdas Pengiring Otomatis, 28 jinis Chord Auto
Fungsi liyane

Dual Timbre, Metronome, Transposisi, Reverberation, rekaman / puter maneh, kontrol intensif keyboard, dhukungan aplikasi musik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita