• banner

Plume Console Piano

  • Plume Digital Console Piano YY-DJ08

    Plume Digital Console Piano YY-DJ08

    Piano seneng urip, iku kalebu masalah sing ora ana enteke. Saben cathetan, fleksibel. Master, diwiwiti kanthi siji tombol, bisa nggawe driji nari ing keyboard sing apik banget, amarga ana 'chip' ing njero. Ayo ngrasakake swarane 'Master', Sawise chastening, inspirasi urip sing apik banget.

  • Plume Digital Console Piano YY-DJ04

    Plume Digital Console Piano YY-DJ04

    Inti ilmiah lan teknologi minangka operator seni sing nuduhake kekarepan mbesuk. Plume Digital Piano, yaiku mujudake gambar kanthi pangerten ilmu pengetahuan lan teknologi. Saka pangowahan rasa menyang ekspansi pikiran, saiki, Plume Cerdas Piano dadi tren sing ora bisa dicegah ing musik. Serial busana Plume Piano, nggawe wong sing seneng musik bisa ngrasakake sentuhan lan kekuwatan saka ati ing macem-macem tampilan. Minangka ora katon sadurunge. Ayo bareng-bareng ngeculake.

  • Plume Digital Console Piano YY-DL02

    Plume Digital Console Piano YY-DL02

    Kanthi bantuan technoloy, bisa uga ana prabédan cilik ing antarane kita lan para pelaku. Kanthi kapentingan, piano, musik lan swasana ati kanthi kebak, bakal dikontrol dening kita. Sawetara adegan, dimensi lan fungsi, elegan lan kuat, mupangat kaluwihan piano digital seri Performer. Gawe musik lan muter piano dadi bagean saka urip kita.

  • Plume Digital Console Piano YY-03

    Plume Digital Console Piano YY-03

    Pole YY-03 piano konsol menehi getaran sing jelas lan modis, nanging ora ateges kita kompromi karo fungsi piano. Efek swara umume, karya kayu sing wis rampung lan sistem stimulasi swara sing apik ndadekake kabeh lan bagean dadi simfoni sing harmoni.