• banner

Mitra Kita

Picutre 14

Konsultan Seni
Pak Bian Zushan
Musisi sing misuwur saka tembung, Cantor
Mantan ketua Union Symphony China

Bian Zushan minangka lulusan pisanan saka Departemen Perilaku ing Konservatori Musik Shanghai lan mantan konduktor nomer siji ing Rombongan Balet Pusat lan Ketua Uni China Orchestra Symphonic.
Sajrone 46 taun kepungkur, Bian Zushan nindakake lan main ing ballet Tionghoa lan manca negara kayata Giselle, Lake Swan, Detasemen Wanita Wanita lan Lin Daiyu. Bubar iki, dheweke wis nindakake orkestra ing AS, Inggris, Rusia, Filipina lan Swiss ing pundi dheweke entuk pujian antusias lan tinjauan apik. Ing umur 76 taun, umume katon konduktor kelas dunia.
Sawise watesan lintas-selang dicabut, Bian Zushan memimpin Grup Balet Tengah ing 10 pagelaran Tlaga Swan ing sekitar Taiwan ing taun 1992. Wektu iki, dheweke nuntun Orkes Pemuda Philharmonic Taipei lan pianis luar biasa Taiwan, Jun-Jie Yan ing pagelaran Myaskovsky : Simfoni No.27 ing Aula Konser Nasional Taipei.

Picutre 15

Panjaluk Selebriti
Miss Cui lan
Piano plancongan Eropa enom

Lan CUI, Pianis lan profesor ing Konservatorium Musik Shanghai, menehi konser musik kamar lan kamar ing China, Eropa lan Amerika Serikat.
Dheweke miwiti piano sinau ing 4 taun, mlebu ing konservatori nalika umur 12 taun, sawise entuk gelar Bacherlor ing Shanghai Conservatory of Music, dheweke sinau ing Konservatorium Kerajaan Brussels ing kelas Daniel Blumenthal. Ing taun 2005, dheweke ditampa dadi mahasiswa skolarship lengkap ing Universitas Musik Elisabeth ing kelas piano Abdel Rahman El Bacha, lan kelas musik ruang Jean-Claude Venden EydenIn lan entuk gelar "Master sawise Master" paling dhuwur sing diwenehake dening Ratu Belgia Paola. Sauntara dheweke entuk Diploma Artis musik Piano lan Kamar ing Antwerp Conservatory ing kelas Levente Kende lan Josef De Beenhouwer.
Dheweke melu sawetara kelas master sing diwenehake para pianis misuwur, kayata,
Lee Kum Sing, Chen Hung-Kuan, Hans Leygraf, Charles Rosen, Karl-Heinz Kammerling, Aldo Ciccolini, Badura Skoda, Menahem Pressler, Vladimir Krainev, Pascale ROGE lan Dominique Merlet, lsp.
Dheweke wis menehi akeh konser musik lan musik ing Shenyang Grand Theatre, Shanghai Conservatory, Shanghai Concert Hall, Shanghai Grand Theatre, Shanghai Oriental Arts Center, Brussels Royal Conservatory, Brussels MIM, Brussels Flagey, Palais des Beaux-Arts de Bruxelles, Holland Music Sesi, konser Holland ZA, Festival Musim Panas sing apik, Festival de Menton ing Prancis, lan Festival Musik Great Lake ing AS, lsp.
Dheweke wis main karo Prima la Musica Orchestra lan Royal Chamber Music
Orchestra Wallonie sing dipimpin dening A.Dumay. Dheweke diundang menyang masterclass lan konser dening Academy Villecroze ing Prancis lan asring diwenehi Masterclass lan recital ing Xinjiang Art Institute of China. Saiki dheweke nulis sawetara esai lan artikel kanggo majalah kasebut, kayata "Piano Artistry" lan "Jurnal Akademik Shenyang Conservatory". Dheweke wis nerbitake DVD "CUI Lan Piano Recital-Ravel piano works" ing 2015.
Dheweke dadi Laureat saka Kompetisi Piano Internasional André Dumortier ing wulan April
2003, Kompetisi YAMAHA Piano YAMAHA ing taun 2004 , Kompetisi Piano internasional Musica Aeterna ing wulan Agustus, 2007, lan dheweke entuk hadiah kaping pisanan ing Valmalète Internation Piano Internation ing Paris.

Konsultan Teknis

Liu Yiiliang
Peneliti "Program Atusan Bakat" Akademi Ilmu Pengetahuan Tiongkok, Supervisor Doktor
Direktur, Institut Semikonduktor, Akademi Ilmu Pengetahuan Tiongkok (CAS)
Profesor Sekolah Pascasarjana Akademi Ilmu Pengetahuan Cina

Konsultan Teknis

Li Xiaodong
Pengawas lan Peneliti Doktoral, Institut Akustik, Akademi Ilmu Pengetahuan Tiongkok (CAS)
Direktur, Laboratorium Akustik Komunikasi, Akademi Ilmu Pengetahuan Tiongkok
Direktur, Pusat Penelitian Teknologi Akustik lan Informasi, Shanghai Advanced Research Institute,
Akademi Ilmu Pengetahuan Tionghoa

Direktur Teknik, Kepala Insinyur

Yu Jilin
Insinyur Senior, Institut Sains & Teknologi Wuhan
Spesialis akustik komunikasi