• banner

Sanajan pembatalan sawetara pesenan ing luar negeri

"Sanajan pembatalan sawetara pesenan ing luar negeri disebabake epidemi, aku ora ngarep-arep entuk akeh pesenan kanthi ngandelake siaran langsung dina iki. Iki kacilakan tenan! ” Ing wayah sore tanggal 30 Mei, Zhu Li, ketua Plume Piano Manufacturing (Wuhan) Co., Ltd., sing diundang kanggo melu siaran langsung "Butik Mulan Cerdas Manufaktur Cerdas Huangpi", seneng banget dheweke pungkasane entuk bathi saka siaran langsung e-commerce kaping pisanan.

Plume Piano Manufacturing (Wuhan) Co., Ltd. minangka perusahaan produksi alat musik sing dununge ing Xinlong Tengfei Industrial Park, Hengdian Street, Huangpi, khusus kanggo riset lan pangembangan perangkat lunak, desain produk, produksi, manufaktur lan pemasaran merek piano, segitiga piano, piano listrik lan piano intelijen buatan. Wiwit didegake ing 2017, Plume Piano fokus ing pasar luar negeri. Luwih saka 95% produke didol menyang luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Volume penjualane udakara USD 190 yuta ing taun 2019 lan nuduhake tren tuwuh saben taun.

Ing wulan Januari 2020, Zhu Li mlebu pesenan 21 yuta dolar karo para pelanggan lawas ing pameran instrumen musik, sing asline dijadwalake dikirim wulan Juni, nanging sawise bali tanggal 22 Januari, sawetara pelanggan asing mbatalake pesenan amarga epidemi kasebut. Zhu Li nyoba komunikasi karo para pelanggan lawas sing ngarep-arep bisa ilang maneh, nanging 200 email ora nanggapi. "Aku pancen nangis, lan aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni." "Zhu Li ujar.

Wektu iki kanggo melu pamrentah distrik ngatur e-commerce siaran langsung, mula mula Zhu Li ora precaya. Ora disangka, 90 menit siaran langsung, sejatine entuk 3 pesenan piano digital. "Dina iki minangka kaping pisanan nyoba e-commerce siaran langsung. Aku ora ngerti sadurunge. Aku ora nyangka efeke apik. ” 'Sanajan adol banget kena pengaruh epidemi iki, pamrentah nggawe landasan kanggo para perusahaan supaya bisa nembang lan mbantu kita nggedhekake saluran penjualan. Lan kita kudu kanthi aktif ndandani taktik penjualan. ' Dheweke ujar manawa taun iki, Plume Piano bakal pindhah saka pasar luar negeri menyang domestik, lan nggunakake metode ekonomi anyar siaran langsung e-commerce kanggo ngembangake pasar domestik kanthi bertahap.


Wektu kiriman: Jul-20-2021