• banner

Warta

  • Bedane piano digital lan tradhisi

    Mbandhingake karo piano tradisional, piano digital luwih ora angel, sing kudu sampeyan lebokake; nylametake sampeyan saka nyetel piano. Lan sawetara model portabel piano digital bisa ditindakake kapan wae. Iki cocog banget kanggo para mudha sing seneng piano, nanging kudu asring pindhah, utawa ...
    Waca liyane
  • Sanajan pembatalan sawetara pesenan ing luar negeri

    "Sanajan pembatalan sawetara pesenan ing luar negeri disebabake epidemi, aku ora ngarep-arep entuk akeh pesenan kanthi ngandelake siaran langsung dina iki. Iki kacilakan tenan! ” Ing wayah sore tanggal 30 Mei, Zhu Li, ketua Plume Piano Manufacturing (Wuhan) Co., Ltd., ...
    Waca liyane
  • Kabeh babagan piano digital

    Keuntungan piano listrik: 1, Mbandhingake piano akustik standar, piano digital cukup murah. 2, piano digital ora ngenggoni akeh papan. 3, Gampang pindhah. 4, Swarane mesthi apik. 5, Biaya pangopènan murah. 6, Sampeyan bisa nggunakake headphone, ora ngganggu tangga teparo ...
    Waca liyane