• banner

FAQ

Q1 Napa milih kita?

1) Bisa dipercaya --- perusahaan kami nampa dhukungan saka pamrentah lokal Tiongkok, kita ngaturake win-win.
2) Profesional --- perusahaan kita duwe tim teknologi profesional, fokus ing reservasi.
3) Kapasitas --- Udakara 4000 pcs piano digital saben wulan.

Q2 Kepiye babagan wektu sampel? Bayarane opo?

Wektu conto: 10 dina sawise order & Sampel dikonfirmasi.
T / T, setoran 50%, lan saldo sawise pesenan rampung.

Q3 Kepiye regane? Apa sampeyan bisa nggawe luwih murah?

Regane gumantung karo barang sing sampeyan panjaluk (jinis, jumlah)
Kutipan paling apik sawise nampa katrangan lengkap babagan item sing dikarepake.

Q4 Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan OEM?

Ya, kita nggarap urutan OEM, sing artine ukuran, bahan, jumlah, desain, solusi pengepakan. lsp bakal gumantung karo panjaluk sampeyan; lan logo sampeyan bakal disesuaikan ing produk.

P5 Informasi apa sing kudu dakkandhani yen pengin njaluk kuotasi?

1. Model Piano 2. Paket 3. Kuantitas 4.Budget 5. Pelabuhan Tujuan
Kita ora mung bisa ngutip sampeyan, nanging uga nawakake cara pengiriman sing paling cocog.

Q6 Kepiye cara ngontrol kualitas produk?

Kita wis mesthi nandheske kontrol kualitas kanggo njamin supaya kualitas kualitas bisa dikelola. Saben piano bakal mriksa kaping papat kanthi macem-macem QC. 1st sawise pigura mburi rampung. Kaping 2 sawise cangkang piano dicet. 3 sawise piano dipasang. Pemeriksaan pungkasan kaping 4 sadurunge dikemas.

JAMINAN Q7

Kabeh piano digital kita duwe garansi setaun sawise tanggal tuku.