• banner

Babagan Kita

about

Profil Perusahaan

Plume Piano Limited minangka pabrikan instrumen profesional sing melu R&D piranti lunak, desain produk, produksi lan pemasaran piano, piano piano, piano digital, lan piano cerdas. Plume duwe kapasitas ngasilake 10.000 piano tegak, 1.500 piano grand, 400.000 set sumber swara lan keyboard, 20.000 piano cerdas lan 150.000 piano digital saben taun.
Plume duwe paten hak kekayaan intelektual kepemilikan lan merek independen, pusat riset teknik cerdas, sing duwe sistem desain sampling, cetakan injeksi, logam, tes swara lan kontrol angka. Kita duwe kerja sama 12 taun karo institusi riset ing saindenging jagad, kanggo nyedhiyakake para klien pengalaman cerdas, manusiawi lan proaktif ing piwulang musik, main instrumen, makarya, urip, nglipur lan ngrawat.

Eam profesional

Merek dhewe Phoenix, Future Star uga merek sing misuwur internasional, lan uga OEM lan ODM kanggo perusahaan kelas dunia. Produk saiki diwenehake menyang Amerika Serikat, Jerman, Italia, Rusia, Brasil, Australia .Hongkong lan 50 negara lan wilayah liyane, kita duwe udakara 20 paten model penemuan lan utilitas. Plume makarya musisi misuwur ing dunya, mantan ketua Uni Symphony China Pak Bian Zushan minangka konsultan seni, pianis enom Mrs Cui Lan minangka dukungan selebriti, para ilmuwan Pak Liu Yuliang lan Pak Li Xiaodong ing Akademi Ilmu Pengetahuan Tiongkok (CAS ) minangka konsultan teknis, spesialis akustik komunikasi lan insinyur senior Pak Yu Jilin minangka direktur teknis, kabeh bisa nggawe dhukungan kuat kanggo merek lan kualitas.
Minangka perusahaan outsourcing nasional lan demonstrasi teknologi tinggi ing industri budaya nasional, Plume fokus marang kreasi intelijen, desain produk, kualitas nada, lintas batas lan integrasi sumber daya. Kanthi R&D canggih, kapasitas produksi sing kuat, sistem manajemen mutu standar, nggawa peralatan seri lengkap ing omah lan ing luar negeri, Plume minangka pabrikan piano intelijen pimpinan ing donya. Kita duwe desain ahli lan tim produksi kanggo njaga kualitas lan inovasi piranti lunak lan piranti keras.

photo-1513883049090-d0b7439799bf
photo-1554446422-c4d46271ab85

Ketrampilan Profesional

Sertifikasi sistem manajemen ISO9001: 2015, ISO14001: 2004 Sistem Manajemen Lingkungan, GB / T28001-2011 Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Kerja, 3C, GS, TUV, RoHS, CE, FCC lan UL minangka jaminan tenan kanggo pangembangan perusahaan kita. Plume minangka pemasok utama instrumen cerdas, mitra lan pelanggan entuk bathi ora mung pengalaman lan keahlian sing sugih, nanging uga pelatihan lan dhukungan teknis sing ditawakake dening staf sing cerdas, berpengetahuan lan jujur. Plume nduweni komitmen dadi perusahaan sing apik ing bidang instrumen cerdas.
Tim kita bakal menehi wangsulan cepet, saran profesional lan kutipan paling apik. Sugeng rawuh pitakon!