SUMMER SPRING

Seri Produk

Plume Piano diwatesi

Babagan Kita

Plume Piano Limited minangka pabrikan instrumen profesional sing melu R&D piranti lunak, desain produk, produksi lan pemasaran piano, piano piano, piano digital, lan piano cerdas. Plume duwe kapasitas ngasilake 10.000 piano tegak, 1.500 piano grand, 400.000 set sumber swara lan keyboard, 20.000 piano cerdas lan 150.000 piano digital saben taun. Plume duwe paten hak kekayaan intelektual kepemilikan lan merek independen, pusat riset teknik cerdas, sing duwe sistem desain sampling, cetakan injeksi, logam, tes swara lan kontrol angka. Kita duwe kerja sama 12 taun karo institusi riset ing saindenging jagad, kanggo nyedhiyakake para klien pengalaman cerdas, manusiawi lan proaktif ing piwulang musik, main instrumen, makarya, urip, nglipur lan ngrawat.

SUMMER SPRING

Seri Produk